Een kwalitatief goede intercom deurbel voor jouw appartement, kantoor of huis!

Een intercom is ontzettend handig wanneer je graag live communiceert met bezoekers die voor je deur staan. Met één druk op de knop open je ook nog eens gemakkelijk een deur of poort. In deze blog neem ik je mee in het aanbod intercom deurbellen. Wil je een deurbel met intercom kopen? Lees eerst even deze blog. We bespreken de Smartwares Intercom die je kunt gebruiken voor thuis, op het kantoor of voor je appartement. 

Smartwares DIC intercom systeem

Alle intercom deurbellen hebben een live-spraak-functie. Diegene die aanbelt praat gemakkelijk met diegene die binnen staat. De Smartwares intercom deurbellen zijn allemaal voorzien van deze audio spreekfunctie. Wanneer we kijken naar de beldrukker (ook wel buitenunit genoemd) dan valt meteen op dat de behuizing gemaakt is van aluminium. Dit aluminium is natuurlijk weerbestendig en tegelijkertijd stevig. De intercom deurbel is daarnaast voorzien van een naambordje voor een familienaam of bedrijfsnaam. Bestel je een intercom met meerdere beldrukkers, voor meerder appartementen dan heeft iedere knop een apart naambordje.

De verlichte buitenunit is weerbestendig, makkelijk op te hangen en beschikt over een naambordje.

Voor deze Smartwares intercom geldt dat de installatie niet moeilijk is. De buitenunit kan vastgeschroefd worden aan bijna ieder plat oppervlak. De schroefjes worden natuurlijk gewoon meegeleverd. De stroomvoorziening gaat via een 2-draadssysteem. Misschien denk je bij jezelf: “Ik heb al zo’n 2-draadssysteem hangen”. Dat is zeker mogelijk. De meeste deurbellen werken namelijk al op dit type bedrading. Haal je oude deurbel dus voorzichtig van deze bedrading en sluit de Smartwares Intercom hierop aan. De binnenunit (ontvanger) hang je op in de buurt van een stopcontact. Dit apparaat werkt namelijk gewoon op netstroom. Wil je extra binnenunits aansluiten omdat je misschien op meerdere plekken de deur of poort wilt openen, dan kan dat ook. Koop in dat geval extra ontvangers in de webwinkel.

Hang de buitenunit op aan een plat oppervlak. Gebruik hiervoor de meegeleverde schroefjes!

Oké, de installatie is tot nu toe gelukt. Je kunt de Smartwares intercom nu gebruiken om live te communiceren met je gasten. Maar je wilt natuurlijk ook de deur kunnen openen. In dat geval is het nodig een elektrische deuropener te bestellen. Op deze manier open je met één druk op de knop de deur of toegangspoort.

Open een deur of poort voor je bezoekers. Kies voor de Byron DB5005 elektrische deuropener.

Smartwares Intercom deurbellen voor meerdere appartementen of woningen

Woon je in een gebouw met meerdere appartementen? Wil je meerdere beldrukkers hebben, omdat je niet het enige bedrijf bent in een gebouw? De Smartwares Audio intercom deurbel is ook te bestellen met meerdere beldrukkers en naambordjes. Hierdoor weten bezoekers bij wie ze aanbellen. Ook als je woont in een flatgebouw, dan is dit erg natuurlijk erg handig! Bestel de Smartwares Intercom deurbel voor 1, 2, 3 of 4 appartementen.

De Smartwares Intercom is bestellen voor maximaal 4 appartementen of ruimtes.

Bestel je Intercom Deurbel gemakkelijk bij Deurbellen.shop!

Wanneer je graag meer wilt weten over de Smartwares DIC-serie Intercom deurbellen, kijk dan even in onze webwinkel. Hier vindt je een ruim aanbod intercom deurbellen, zowel met camera als zonder camera. Ook staan alle specificaties zo precies mogelijk bij alle beschrijvingen. Liever een normale deurbel kopen? Dat kan ook! Deurbellen.shop is dé online specialist wanneer het gaat om deurbellen en toebehoren. Onze focus ligt op kennis en service voor al onze klanten. Bestel je op werkdagen voor 18.00 uur ’s avonds? Wij versturen diezelfde dag jouw pakket nog. De meeste deurbellen hebben we op voorraad. Heb je verder nog vragen? Trek aan de bel! Onze deurbel experts zitten iedere werkdag tussen 9.00 en 17.00 uur klaar voor al je vragen!

Heeft dit je geholpen?