Maak je draadloze deurbel persoonlijk en kies voor eigen muziek!

Wanneer je aan een deurbel denkt, denk je meestal aan een saaie knop met een standaard rinkelend geluid. Misschien hoor je nog een dingdong, maar verder dan dat komt een zo’n suffe deurbel niet. Maar hoe leuk zou het zijn als jij je eigen favoriete liedje kon laten afspelen wanneer iemand bij je aanbelt? Misschien ben jij fan van een voetbalclub en wil jij je clublied horen wanneer iemand de beldrukker indrukt. In dit artikel geven wij jou een paar deurbeltips! Met deze deurbel stel jij eenvoudig je favoriete mp3-bestand in. En we verklappen je alvast dat het écht heel makkelijk is! 

Byron DBY23531 Draadloze draagbare deurbelset 

De eerste mp3 deurbel die wij met je willen bespreken is de Byron DBY23531 Draadloze Draagbare Deurbelset. Deze draadloze deurbel is één van de vele Byron deurbellen binnen het assortiment van Deurbellen.shop. Wat alle Byron Deurbellen met elkaar gemeen hebben is dat ze allemaal van uitstekend kwaliteit zijn. Byron is een écht betrouwbaar merk binnen de wereld van deurbellen. De Byron DBY23531 heeft een aantal kenmerken. Ten eerste kun je eenvoudig je mp3-bestand op de deurbel zetten. Sluit simpelweg een AUX-kabel aan op de deurbel. Aan de ene kant stop je de AUX-kabel in de deurbel en aan de andere kant een geluidsbron. Dat kan een smartphone, laptop, tablet of zelfs een mp3-speler zijn. Zolang er maar een AUX-kabel in past. Wat je vervolgens doet is het liedje of muziekbestand afspelen via je apparaat. De deurbel neemt automatisch het geluid op.

Zet op een simpele manier eigen muziek op je deurbelontvanger. Gebruik hiervoor een AUX-kabel!

Omdat de beldrukker en de ontvanger natuurlijk draadloos zijn kun je de ontvanger overal neerleggen waar je wilt. Ben je even op zolder of ben jij je gras aan het maaien in de achtertuin? Neem de ontvanger gewoon overal mee naartoe. Het bereik is maximaal 200 meter, onbelemmerd. Dat houdt in dat een muur het signaal telkens iets verzwakt. Voor een gemiddeld Nederlands of Belgisch huis is 200 meter echter wel ruim voldoende! Wil je liever niet telkens slepen met de ontvanger, dan is het aan te raden om een extra beldrukker te bestellen. Leg overal waar je wilt een ontvanger neer, en je zult overal horen dat iemand aanbelt.

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is Byron-DBY-23531-Draadloze-Draagbare-Deurbelset-met-eigen-melodie-voorkant-set-rood-licht-voorkant-zonder-draad-1024x1024.jpg

De Byron DBY23531 deurbelset is bestaat uit een beldrukker en een draagbare ontvanger

Byron DBY23532 Draadloze Draagbare Deurbelset 

Oké, en dan gaan we verder naar de Byron DBY23532 Draadloze Draagbare Deurbelset. Eigenlijk lijkt deze qua uiterlijk veel op de bovenstaande deurbelset. We gaan de verschillen even met je bespreken. Het belangrijkste verschil is de voeding van de deurbelontvanger. De DBY23532 werkt namelijk op netstroom. Je steekt de deurbelontvanger d.m.v. een stekker in je stopcontact.

Steek de stekker in het stopcontact, en de deurbelontvanger zal de eigen melodie afspelen wanneer iemand bij je aanbelt!

Het tweede verschil is het maximale bereik tussen de beldrukker en de ontvanger. De afstand mag maximaal 175 meter bedragen. Een ander verschil is dat het licht brandt wanneer iemand aanbelt. Bij deze deurbel zal een groen lichtje opschijnen en bij de DBY23531 kleurt de ledverlichting rood.

Druk op de beldrukker, en de groene Ledverlichting zal opschijnen

Extel diBi MP3 draadloze deurbel met plug-in ontvanger

De Extel diBi MP3 draadloze deurbel is een handige en moderne deurbel die werkt zonder draden en met een plug-in ontvanger. Dit betekent dat je geen bedrading hoeft aan te leggen om de deurbel te installeren en dat je de ontvanger gewoon in een stopcontact kunt steken.

Deze deurbel heeft verschillende handige functies, zoals de mogelijkheid om je eigen MP3-bestanden als deurbelgeluid te gebruiken. Dit betekent dat je de deurbel kunt personaliseren en je favoriete muziek of geluid als deurbel kunt instellen. Daarnaast heeft de deurbel ook een knipperend lichtsignaal, dat handig is als je in een luidruchtige omgeving bent en het geluid niet kunt horen.

De diBi MP3 draadloze deurbel heeft ook een groot bereik, waardoor je de ontvanger op verschillende plekken in huis kunt gebruiken. Bovendien heeft de deurbel verschillende beltonen waaruit je kunt kiezen, waaronder enkele die speciaal ontworpen zijn voor mensen met gehoorproblemen.

Al met al is de Extel diBi MP3 draadloze deurbel een handige en moderne deurbel die veel handige functies biedt. Dankzij de draadloze installatie en de plug-in ontvanger is hij bovendien gemakkelijk te installeren en te gebruiken.

Welke deurbel met eigen melodie is het beste? 

Wanneer we naar de specificaties kijken zijn deze twee deurbellen bijna hetzelfde. Het enigste verschil zit hem in het bereik. Qua prijs zit er een minimaal verschil in. Welke deurbel het beste is, ligt dus helemaal aan jouw eigen specifieke voorkeur. Wij kunnen je in ieder geval melden dat je bij Deurbellen.shop altijd een wettelijke bedenktijd hebt van 30 dagen na ontvangst. Wij doen niet moeilijk waardoor retourneren ook gewoon gratis is. Bestel je een deurbel voor 6 uur ’s avonds, dan versturen wij jouw bestelling nog dezelfde dag. De volgend werkdag kun je dan waarschijnlijk al genieten van je favoriete deuntjes. 

Tips voor deurbel melodieën! 

Tot slot geven wij je een aantal tips voor je deurbel melodie. Ben je groot van Feyenoord Rotterdam en wil jij je eigen Feyenoord deurbel maken? Zet dan het liedje I Will Survive op je deurbel en juich wanneer iemand bij je aanbelt. 

Ben je geen Feyenoord-fan, maar een rasechte Ajacied? Download dan de Ajax-mars en maak van jouw huis de Johan Cruijf ArenA! 

Andere leuke deurbel melodieën die zijn ingezonden door voetbalsupporters: 

Fc Groningen – Laat ons weer eens juichen! 

Ado Den Haag – Oh oh Den Haag 

Fc Emmen – Rood wit aan de bal 

Sc Heerenveen – Frysk Bloed Tsjoch op! 

Sparta Rotterdam – De Sparta Marsch 

Nederlands elftal – Wilhelmus 

Heb je nog andere leuke ideeën, stuur ze dan in via onze klantenservice! Wil je een deurbel kopen? Bekijk ons aanbod deurbellen via onze webwinkel. We hebben een breed scala deurbellen voor jou op voorraad. Heb je tijdens je bezoek aan onze webwinkel vragen? Trek gerust aan de bel, en neem contact op met één van onze deurbelspecialisten!

Heeft dit je geholpen?