Wat zijn stormparaplu’s en hoe werken ze?

We leven in Nederland in een koud en vochtig landje. De meeste tijd van het jaar is de kans op regen groot. Je kunt jezelf maar beter voorbereiden op deze weertypen. Een stormparaplu biedt je bescherming tijdens een normale en heftige regenbui. Wist je dat stormparaplu’s steeds populairder worden? Weet je niet wat een stormparaplu is? Lees dan snel verder!

Wat zijn stormparaplu’s?

Wat betekent stormparaplu eigenlijk? Een stormparaplu is een paraplu die sterker is dan een normale paraplu. De stormparaplu’s zijn gemaakt voor extremere weeromstandigheden. Je kan hierbij denken aan een hevige regenbui of hele harde wind. Sommige stormparaplu’s kunnen windkrachten aan van maar liefst 130 km per uur. Ze zijn van sterke materialen gemaakt waardoor ze ook een stuk langer meegaan. Zeker als je het vergelijkt met andere paraplu’s. Dit komt in eerste instantie door zijn aerodynamisch design. Ze hebben een opvallend design. Hiervoor is gekozen zodat de wind zo geen grip kan krijgen op de paraplu.

Welke soorten/merken heb je?

Wij van Paraplu-point verkopen de volgende merken stormparaplu’s: Falcone, Impliva, STORmini en STORMaxi. We hebben genoeg keuze dus. Let wel op welke paraplu’s opvouwbaar zijn. Sommige stormparaplu’s hebben deze optie niet. Dit noemen we lange paraplu’s. Het voordeel van opvouwbare stormparaplu’s is dat ze makkelijk kunnen worden meegenomen in een tas of zelfs jaszak.

De grootste paraplu’s zijn de echter de golfparaplu’s van Falcone. Deze zijn niet perse bedoelt voor een storm maar wel voor harde regenbuien. Zo hebben we de XXL-uitvoeringen van Falcone. Deze hebben een doek met een diameter van wel 140 centimeter. Dit bedekt dus goed je hele lichaam en je zou er zelfs met gemak met z’n tweeën onder kunnen lopen.

Wat kosten stormparaplu’s?

Je zou misschien denken dat stormparaplu’s redelijk prijzig zijn, omdat ze van zulke sterke materialen zijn gemaakt. Maar dat valt dus heel erg mee. STORMmini/maxi paraplu’s zijn tussen de €19,95 en €22,95. Ook zijn de stormbestendige golfparaplu’s maar maximaal €28,95 per stuk. Dit is een helemaal niet duur, omdat de paraplu’s ook veel langer meegaan dan normale modellen. Gewone paraplu’s kunnen immers na één harde windvlaag al stuk gaan.

Volumekorting op stormparaplu’s

Je kan bij ons ook volumekorting krijgen op stormparaplu’s en normale paraplu’s. Stel, je hebt een bedrijf en je vindt het een leuk idee om je personeel vlak voor de herfst een paraplu cadeau te geven. Bestel je voor iedereen een paraplu, dan krijg je flinke korting als je in een grote hoeveelheid besteld. Als je bijvoorbeeld de Falcone XXL-paraplu haalt, en je koopt er 100 of meer dan krijg je wel 10 euro korting per paraplu. Maar ook al koop je er 10, dan scheelt het al gauw 4 euro per paraplu. Bij alle paraplu’s in onze webwinkel zijn volumekortingen weergeven. Liever een persoonlijke offerte aanvragen? Dat kan!

Waar kan ik stormparaplu’s kopen?

Ben je benieuwd naar de verschillende stormparaplu’s en windproof paraplu’s? Bij Paraplu-point.nl hebben we een ruim assortiment paraplu’s en allemaal zelf op voorraad. Alleen zo kunnen we jouw paraplu snel laten bezorgen. Naast stormparaplu’s hebben we ook normale paraplu’s, opvouwbare paraplu’s, golfparaplu’s en zelfs trouwparaplu’s. Heb je vragen of wil je advies van een paraplu expert? Neem contact op met onze klantenservice. Onze mensen helpen je graag bij het maken van de juiste keuze!

Heeft dit je geholpen?