Waarom zou je een slimme deurbel willen kopen?

Bijna elk huis heeft eentje hangen bij de voordeur. Een deurbel is broodnodig want hierdoor kan een bezoeker zichzelf aankondigen. Heel vroeger klopte men gewoon aan, maar tijden zijn veranderd. Eerst kwam er de bedrade deurbel en een lange tijd daarna de draadloze deurbel. Op dit moment is de slimme deurbel bezig met een opmars. Waarschijnlijk hebben meer dan een half miljoen mensen in Nederland een slimme deurbellen bij de voordeur hangen. Veel mensen vinden zo’n videodeurbel een echte must-have, maar waarom eigenlijk? Waarom zou je een slimme deurbel willen kopen?

video-deurbel-kopen

Het grootste voordeel is het gemak

Wij mensen zijn van nature luie wezens. Alles wat we doen willen we graag zo efficiënt mogelijk aanpakken. Een slimme deurbel helpt ons hierbij. Het zorgt ervoor dat we razendsnel kunnen communiceren met bezoekers voor onze deur. Een slimme deurbel wordt niet voor niets ‘slim’ genoemd. Dat komt doordat de deurbel draadloos in contact staat met bijvoorbeeld je smartphone of tablet. Zo kun jij overal waar je bent meldingen ontvangen wanneer iemand aanbelt.

Ben je op zolder aan het werk en wil je even snel iets zeggen tegen de bezoeker voor je deur? De slimme deurbel stelt jou in staat iets via je smartphone te zeggen tegen de bezoeker. Ben jij toevallig niet thuis en staat de pakketbezorger op je stoep? Door de slimme deurbel vertel jij hem/haar dat het pakketje onder de carport mag worden gezet. Maar ook op het moment dat een vervelende verkoper je iets wil aansmeren, ook dan hoef jij niet telkens naar de voordeur te lopen.

Je mist nooit meer de bel

Een ouderwetse deurbel heeft als nadeel dat de ontvanger of gong vastzit op één plek. Hierdoor mis je wel eens de deurbel. Je bent heel eventjes in de tuin bezig of luisterde met oordopjes in naar je favoriete podcast. Je mist dus het geluid van de deurbel. Een slimme deurbel heeft als grote voordeel dat dit niet meer zo hoeft te zijn. Je krijgt immers een melding, waar je ook bent. En bedenk jezelf eens hoe fijn dit is op het moment dat je een belangrijk pakketje verwacht maar ook graag in de tuin wil genieten van het mooie weer.

Veiligheid staat voorop

Woon je alleen en krijg je wel eens iemand ’s avonds laat voor de deur? Veel mensen doen dan liever niet meer open. Zonde, want het kan net zo goed een kennis of vriend/vriendin zijn die toevallig bij je langs wipte. Door een slimme deurbel te nemen kun je goed zien wie bij je aanbelt, zelfs in het donker. Beslis vervolgens of je diegene binnen wilt laten of niet.

Heb je ongewenste gasten of verdachte personen op de stoep? Door bewegingssensoren neemt de slimme deurbel automatisch beelden op en kun jij deze eenvoudig terugkijken. Let wel op dat je niet de openbare weg filmt, want dit is niet toegestaan.

Waar vind ik een goede slimme deurbel?

Slimme deurbellen zijn tegenwoordig bijna overal te koop. Zowel in je winkelstraat als online zijn er vele verkooppunten. Wil je dus zo’n deurbel kopen? Het maken van een keuze kan knap lastig zijn. Je vindt immers zoveel informatie dat je misschien niet zo goed meer weet waar je op moet letten. Het kan daarom handig zijn een deurbel expert om advies te vragen. Wij van Shopping Point hebben daarom online een deurbellen webwinkel waar we veel verschillende soorten deurbellen verkopen. Onze deurbel experts weten alles over deze elektronische apparaten en vertellen je er graag meer over. Dus wil je liever eerst persoonlijk advies of heb je zelf specifieke vragen over deurbellen? Neem gerust contact op met onze klantenservice. We zitten iedere werkdag tussen 9 en 17 uur klaar om je te woord te staan. Trek dus aan de bel!

Heeft dit je geholpen?