Scoor je korting op deurbellen met deze online kortingscode

Misschien ben jij aan het klussen in huis en ben je opzoek naar een geschikte deurbel voor naast je voordeur. Online is er een overvloed aan deurbellen te koop. Naast de hoeveelheid aan deurbellen zijn er ook veel verschillende soorten deurbellen te onderscheiden. De meeste mensen in Nederland en België beschikken over een bedrade deurbel. Een bedrade deurbel is simpelweg een deurbel die werkt met een 2-draads bedrading. Deze bedrading gaat naar de gong (ontvanger) toe waar het belletje zal afgaan wanneer iemand aanbelt.

Wat is een draadloze deurbel?

Een andere soort deurbel is de draadloze deurbel. Deze werkt soms op een wifisignaal, maar soms ook op een bepaalde radiofrequentie. De meeste draadloze deurbellen hebben een ontvanger die dan werkt op het netstroom (stopcontact). Je steekt de adapter in het stopcontact en de deurbel is nu bijna klaar voor gebruik. Het enige wat je nog rest te doen is de batterijen in de beldrukker te plaatsen. 

Wat is een deurbel met camera?

Kies je liever voor veiligheid in en rond je huis, dan is een deurbel met camera wellicht een betere optie voor jouw huis of appartement. Ga jij een deurbel met camera kopen dan zorg jij ervoor dat jij altijd ziet wie bij je aanbelt. Vaak hebben deze videodeurbellen ook een live spraakfunctie. Hierdoor kun je communiceren met bezoekers of pakketbezorgers. Dit doe je via je binnenscherm, maar ook via handige telefoonapplicaties is dit tegenwoordig mogelijk.

Wat is een intercom deurbel en hoe gebruik je deze?

Een intercom deurbel is geschikt voor bedrijven of gebouwen met bijvoorbeeld meerdere woningen. Deze intercom deurbellen zijn eigenlijk een voorloper van de videodeurbellen. De live spraakfunctie is hierbij erg belangrijk. Intercom deurbellen zijn verkrijgbaar mét en zonder camera. Een audio intercom is vanzelfsprekend alleen met spraakfunctie en een video intercom met spraakfunctie en bewegende beelden.

Een gietijzeren deurbel geeft jouw huis een landelijk tintje

Het kan natuurlijk zo zijn dat je op het platteland woont of in een landelijk gebied. Misschien zit jij wel helemaal niet te wachten op een elektrische deurbel en wil jij liever een gietijzeren deurbel kopen. Een gietijzeren deurbel is een deurbel die werkt doordat je hem met een klepel geluid laat maken. Vroeger kende men niet andere deurbellen dan deze gietijzeren deurbellen. Net zoals gietijzeren deurbellen bestaan er ook gietijzeren deurkloppers. Deze antieke deurkloppers zijn vaak gemaakt in de vorm van een dier. De reden hiervoor is dat ze vaak in landelijke gebieden worden gebruikt waar natuurlijk ook meer dieren zijn te vinden dan in de stad.

Kortingscode op de beste deurbellen 

Nou, daar is de kortingscode voor deurbellen dan eindelijk! Wil je een deurbel kopen en 10% korting ontvangen op je nieuwe deurbel? De kortingscode die je hiervoor kan gebruiken is geldig tot en met 31 augustus 2021. Je hebt hierdoor korting op het gehele assortiment deurbellen op Deurbellen.shop. Ook is de kortingscode te gebruiken op accessoires voor deurbellen.

De kortingscode die je bij het afrekenen kunt invoeren is: BELLENTREKKER 

De enige voorwaarde is dat je winkelwagen een minimale waarde heeft van 20 euro. Omdat je bestelling altijd gratis wordt verzonden bij Deurbellen.shop ben je nog voordeliger aan het winkelen en krijg je dus korting op korting. En als je toch niet tevreden bent over je deurbel, dan mag jij je deurbel binnen 30 dagen gratis retourneren. Daar doen wij van Deurbellen.shop niet moeilijk over. Neem eens een kijkje in onze webwinkel of laat je informeren door één van onze deurbel experts! Iedere werkdag zitten onze specialisten klaar voor jouw vragen over deurbellen en toebehoren. Trek dus aan de bel!

Heeft dit je geholpen?