Opvouwbare paraplu’s zijn makkelijk voor onderweg!

De meeste mensen denken er niet over zo snel over na wanneer ze een paraplu kopen. Paraplu’s zijn vaak niet duur en daarom vinden mensen het niet de moeite waard om erover na te denken. Het Nederlandse klimaat kenmerkt zich door veel natte regenachtige dagen. Het regent hier immers vrij veel. Een goede paraplu is daarom gewoon een must-have! Ook wanneer je naar sommige andere landen reist, kun je ook te maken krijgen met hetzelfde natte en regenachtige klimaat. Neem dus een goede paraplu mee. Daardoor ben je overal goed beschermd tegen de krachten van moeder natuur.

Een compacte en sterke opvouwbare paraplu aanschaffen biedt voordelen

Ben je vaak onderweg of op reis? Moet je dan wel eens een stukje lopen door de buitenlucht? Misschien is het dan handig om een opvouwbare paraplu te kopen. Een opvouwbare paraplu zorgt er namelijk voor dat je snel beschermd bent tegen een plensbui. Niemand zit namelijk te wachten op een natgeregend pak. Het nadeel van paraplu’s is vaak dat ze niet makkelijk mee te nemen zijn. Gelukkig bestaan er al jarenlang opvouwbare en compacte paraplu’s. Sommige opvouwbare paraplu’s kun je zelfs meenemen in een jaszak! En als je denkt dat je hier veel geld voor kwijt bent, dan heb je het goed mis.

Een paraplu meenemen in een jaszak? Ideaal!

Er zijn een aantal zeer mooie modellen opvouwbare paraplu’s die prima passen in een jaszak. Ook zijn deze goed mee nemen in een koffer of handbagage voor mee op reis naar het buitenland. Een aantal modellen zijn: MiniMAX opvouwbare paraplu’s, Esschert Design opvouwbare paraplu’s en de TravelLight extreem lichte reisparaplu’s.

MiniMAX opvouwbare paraplu

De MiniMAX opvouwbare paraplu is misschien wel de meest populaire opvouwbare paraplu die er is op de markt. Dit model is zo ontworpen dat je hem eenvoudig meeneemt. De paraplu is opvouwbaar, is windproof en compact. Het doek is heeft een diameter van 100 centimeter en is daardoor groot genoeg voor minimaal één persoon. De kwaliteit van deze mini paraplu is zeer goed. Je opent de paraplu handmatig. De lengte van de paraplu is 25 centimeter. Stop deze paraplu gewoon tussen je kleren in een reiskoffer of doe hem simpelweg in je handbagage wanneer jij ergens heen vliegt. Het voordeel van de MiniMAX opvouwbare paraplu is dat deze wordt geleverd met een bijbehorend hoesje. Hierdoor blijft de paraplu mooi ingeklapt en worden beschadigingen tijdens het reizen voorkomen. Deze MiniMAX opvouwbare paraplu is in veel kleuren te koop. Paraplu-point.nl verkoopt de kleuren rood, wit, blauw, lichtblauw, bordeaux rood, beige, geel, grijs, groen, oranje, paars, roze, grijs, zilver, zwart en mintgroen. De mintgroene opvouwbare windproof paraplu zie je staan in de onderstaande afbeelding. Is het niet een plaatje?

Esschert Design opvouwbare paraplu

Esschert Design paraplu’s hebben iets speciaals. Deze paraplu’s zijn vaak apart, stijlvol, grappig en vooral ontzettend leuk! Vaak zijn de paraplu’s ontworpen in de vorm van dieren (dierenparaplu’s). Maar ook kinderparaplu’s van Esschert Design zijn schattig. Veel paraplu’s van Esschert Design zijn opvouwbaar. Daardoor zijn deze paraplu’s ook makkelijk mee te nemen. Doe een paraplu cadeau aan je zoontje, dochtertje, neefje of nichtje. Ze zullen deze paraplu’s geweldig vinden. Ook stimuleer je je kindje om naar buiten te gaan met slecht weer. Esschert Design paraplu’s zijn populair bij zowel volwassenen als kinderen. Bekijk ook eens onze blog “De 10 leukste en schattigste kinderparaplu’s voor 2021 op een rijtje!

TravelLight extreem lichte reisparaplu

En dan tot slot de TravelLight reisparaplu’s. Soms zeggen mensen dat je het beste voor het laatst moet bewaren. Of dit ook echt de beste reisparaplu is, daar valt over te twisten. Maar de TravelLight reisparaplu is wel ontzettend handig en kent een aantal voordelen. Het eerste voordeel is dat van alle opvouwbare paraplu’s deze paraplu het minste gewicht heeft. Dat is ontzettend handig, want voor elke kilogram bagage of handbagage op een luchthaven betaal jij je scheel.

Ben je nieuwsgierig geworden en wil je een opvouwbare paraplu kopen? Neem een kijkje in het assortiment van Paraplu-point.nl. Paraplu-point.nl is onderdeel van Shopping Point en biedt gratis verzending voor alle klanten in Nederland.

Heeft dit je geholpen?