Laat de regen jouw oranjefeestje niet verpesten!

Het Nederlands elftal heeft zich na twee gemiste eindtoernooien weer geplaatst voor een Europees kampioenschap. Dit keer moet het gebeuren voor onze jongens. Reden genoeg voor een uitbundig Oranjefeest. Door de coronacrisis is het helaas niet mogelijk met grote groepen mensen wedstrijden te kijken. De angst is dat teveel mensen weer besmet raken met het virus, waardoor we weer overvolle ziekenhuizen krijgen. Maar toch is het ook zo dat besmettingen buiten veel minder plaatsvinden dan binnen. En omdat mensen toch voetbal gaan kijken in kleine groepjes kunnen we maar beter buiten gaan zitten en hopen dat het niet gaat regenen. Mocht het wel gaan regenen, dan zetten wij voor jouw een paar mooie oranje paraplu’s op een rijtje, waardoor jij lekker buiten kunt blijven zitten. Echte oranje paraplu’s voor het EK-voetbal! 

Oranje paraplu in de vorm van een hartje 

Wanneer het fluitsignaal begint zullen de vele oranje harten sneller gaan kloppen. Dit EK-voetbal zal de geschiedenisboeken in moeten gaan net zoals het EK-88. Deze oranje hart paraplu van Impliva is niet alleen erg mooi, maar is ook windproof. Door de prachtige vorm van een hart is deze speciale paraplu zogenoemd aerodynamisch. Hierdoor kan de wind moeilijker vat op hem krijgen. Dus mocht er een tornado van blijdschap ontstaan na het vieren van een goal, dan hoef jij je geen zorgen te maken. Het handvat van de oranje hart paraplu is recht. Daarnaast is het handvat erg comfortabel en heeft het doek een diameter van 110 centimeter!

Gaat jouw hart sneller kloppen wanneer onze oranje jongens scoren?

Oranje grote en windbestendige golfparaplu 

De oranje paraplu is geschikt voor de golfbaan. Maar naast een potje golf is deze golfparaplu ook zeer geschikt om te dragen op straat. Het doek heeft een diameter van 125 centimeter. Daardoor kun jij zelf droog blijven zitten, maar ook een ander beschermen tegen de regendruppels. Open deze golfparaplu handmatig en houdt hem vast aan het stevige handvat. Voor de prijs hoef je het niet te laten, want deze extra grote golfparaplu kost net wat meer dan een tientje. Is het geen plaatje? 

Deze paraplu heeft een doorsnede van 125 centimeter, waardoor je gemakkelijk met z’n tweeën kunt schuilen voor een regenbui.

Luxe en stijlvolle oranje paraplu 

De volgende paraplu in dit rijtje oranje voetbal paraplu’s is de Falconetti luxe paraplu. Deze paraplu beschermd je tegen natuurkrachten zoals regen, maar laat je ook shinen op straat. Door het klassieke uiterlijk is deze paraplu ook zeer gewild bij modebewuste mensen. De ouderwetse houten haak zorgt voor een modieus uiterlijk. Het doek heeft een grootte van 102 centimeter, waardoor goed droog blijft. Helaas is de paraplu niet windproof, maar maak je geen zorgen. Deze oranje paraplu kan zeker wel tegen een stootje. Mocht je liever een andere kleur willen bestellen? Dat kan ook, want er zijn in totaal 11 kleuren verkrijgbaar binnen onze webwinkel. 

Strak design met een klassieke haak.

Automatisch uitklapbare oranje paraplu 

Dan gaan we over naar de laatste oranje paraplu in dit rijtje. Net zoals de vorige oranje paraplu heeft deze paraplu een klassieke haak als handvat. Dit keer is het handvat niet van hout. Het doek heeft een diameter van 103 centimeter wat zeker genoeg is voor één persoon. Wil je samen onder deze paraplu schuilen, dan moet je even wat dichter tegen elkaar aan zitten. Sla gewoon je arm om die ander heen en bekijk de wedstrijd van onze jongens. Voor het uitklappen van deze oranje paraplu hoef je niet veel moeite te doen. Dit gaat automatisch wanneer je drukt op het knopje. 

Sla hem aan de haak!

Opzoek naar goedkope oranje paraplu’s? 

Ben je opzoek naar goedkope oranje paraplu’s of wil je een gewone paraplu kopen? Neem eens een kijkje in onze webwinkel. Met een assortiment van ruim 200 unieke paraplu’s zit er altijd wel een leuke paraplu voor jou bij. Heb je vragen over een product? Bel het team van Paraplu-point.nl op. We zitten ieder werkdag klaar om jouw vragen te beantwoorden! Namens Paraplu-point.nl wensen wij jou een plezierig en succesvol Europees kampioenschap.

Heeft dit je geholpen?