Ik zoek paraplu’s voor een bruiloft of trouwerij

Het wordt één van de mooiste dagen van je leven. Misschien wel de allermooiste mooiste dag. Het wordt een onvergetelijke dag. We hebben het dan natuurlijk over je trouwdag of bruiloft. Maar op deze mooie dag kan het voorkomen dat het weer niet meezit. Als je pech hebt dan kan het op je trouwdag ook gaan regenen. In dit geval kun je een paraplu kopen. Dit voorkomt een nat trouwpak of trouwjurk. Maar niet alleen voor jezelf is regen een drama. Ook je gasten zitten er niet op te wachten helemaal natgeregend te worden. Gelukkig hebben producenten van paraplu’s hier ook over nagedacht. Trouwparaplu’s zijn geschikt voor jou en je gasten. In dit artikel bespreken we de beste trouwparaplu’s van dit moment. Lees dus snel verder!

Trouwparaplu’s

Er zijn verschillende fabrikanten die trouwparaplu’s hebben geproduceerd. Trouwparaplu’s zijn ontwikkeld om ervoor te zorgen dat jullie trouwdag niet wordt verpest. Daarnaast zijn deze paraplu’s erg mooi en stijlvol zoals het hoort. Een trouwparaplu wordt ook wel een bruidsparaplu genoemd. Deze paraplu’s passen echt perfect bij de dresscode van een trouwerij.

Een trouwparaplu is meestal een witte paraplu met vaak sierlijke details. Ook zijn er gewoon witte paraplu’s zonder te veel details. Deze zijn gewoon neutraal zodat de aandacht écht alleen op jouw en je partner gericht is. Dit is natuurlijk waar de spotlights gericht op moeten zijn. Het is immers jullie dag.

Paraplu-point heeft veel verschillende soorten trouwparaplu’s van verschillende merken zoals: Falconetti, Falcone en Impliva.

Duoparaplu’s

Misschien is dit wel dé perfecte paraplu voor jou en je partner. Een zogenaamde duoparaplu. Dit is een tweepersoons paraplu waar jij en je partner perfect samen onder passen. Zo blijven jullie beide mooi droog en hoeft dus niemand natgeregend te worden. Deze duoparaplu’s zijn verkrijgbaar in het wit, waardoor ze perfect bij een gemiddelde bruiloft passen.

Hartparaplu

Je kunt ook kiezen voor een hartparaplu. Deze paraplu is ontworpen in de vorm van een hart. Dit past natuurlijk mooi in het thema van een bruiloft. Deze paraplu kun je zelf dragen, maar je kunt ze ook laten dragen door een bruidsmeisje of bruidsjongen. Wil je een hartparaplu kopen? Bekijk de hartparaplu’s in onze webwinkel.

Meerdere trouwparaplu’s laten bedrukken of bestellen

Heb je nog speciale wensen voor je bruiloft? Wil je meerdere paraplu’s bestellen voor je trouwerij? Bekijk dan het aanbod trouwparaplu’s op Paraplu-point.nl. Wil je meerdere trouwparaplu’s bestellen voor een voordelige prijs? Bekijk dan de volumekortingen zodat je altijd de voordeligste prijs hebt. Als voorbeeld: heb jij een bruiloft met 100 gasten? Koop dan voor iedere gast een paraplu. Door een groter aantal te bestellen betaal je per paraplu een stuk minder geld. Liever een offerte ontvangen? Neem contact op met onze klantenservice voor een persoonlijk en passend aanbod.

Heeft dit je geholpen?