Goede kwaliteit XL en XXL golfparaplu’s

Steeds meer Nederlanders melden zich aan bij een golfclub om even lekker te genieten van een potje golf. Vaak doen mensen dit alleen of samen met een vriend of vriendin. Nederland heeft een goed klimaat
voor een perfecte golfbaan. Het regent hier veel, en dat is belangrijk voor een mooie groene grasmat. Het nadeel van ons klimaat is dat een potje golf hierdoor snel in het water valt. Voor de fanatieke golfers onder ons is het daarom belangrijk om een golfparaplu is huis te hebben. Een golfparaplu kopen is een must. Vandaar dat wij in deze blog een aantal golfparaplu’s voor je op een rijtje zetten. We bespreken extra grote golfparaplu’s met een luxueuze uitstraling. We leggen de voordelen en nadelen uit, zodat jij de beste golfparaplu kan bestellen. De eerste golfparaplu die we behandelen is de Falcone luxe windproof golfparaplu.

Falcone luxe windproof golfparaplu

De eerste golfparaplu die we behandelen is de luxe golfparaplu van Falcone. Deze golfparaplu is verkrijgbaar in de kleuren blauw en zwart. De schitterende golfparaplu heeft een aantal fraaie kenmerken. Ten eerste is deze golfparaplu van goede kwaliteit. Dat komt doordat de fabrikant gekozen heeft voor sterke materialen zoals glasfiber (glasvezel). Deze luxe paraplu is daardoor ook nog eens windproof (of stormproof). Het voordeel daarvan is dat het daardoor een extra lange levensduur heeft. Waar je normaal na een aantal maanden een paraplu weggooit blijft deze paraplu nog goed. Beter voor je portemonnee en de wereld! Dat deze zwarte golfparaplu klasse uitstraalt is goed zichtbaar. Het handvat van de golfparaplu heeft een chique design en heeft veel grip. Wanneer het hard waait, zal je de golfparaplu goed vast moeten houden. Daarom is een beetje grip wel belangrijk. Als het begint te regenen, kun je de golfparaplu automatisch openen met 1 druk op de knop. Binnen een flits opent de golfparaplu zichzelf en kun jij dekking zoeken voor de regendruppels. Naast dit stijlvolle design beschikt de golfparaplu over een polyester pongee doek met 8 banen. Deze automatische luxe zwarte XXL golfparaplu heeft een extra groot doek waar je ook met twee personen makkelijk onder kan staan. De diameter van het doek is 125 centimeter en de lengte van de paraplu is 93 centimeter. Een tip is om deze prachtige golfparaplu ook op straat te gebruiken.

Falcone luxe windproof paraplu – zwart

Falcone automatische golfparaplu

De tweede golfparaplu in dit lijstje is de Falcone automatische golfparaplu. Deze sierlijke golfparaplu van het merk Falcone heeft een stijlvol design en heeft een extra grote vorm. De XL golfparaplu heeft een diameter van 120 centimeter en is net iets kleiner dan de bovenstaande golfparaplu. Loop in stijl over je favoriete golfbaan. Deze Falcone automatische XL golfparaplu heeft een stijlvol en praktisch design. De paraplu is erg praktisch, omdat je hem automatisch kunt openen met 1 druk op het knopje. Binnen no-time is de golfparaplu geopend. De lengte van de golfparaplu is 97 centimeter. Door het smaakvolle en deftige design past de paraplu goed bij een fraaie outfit of dure golfset. Elegantie staat voorop! Het nadeel van deze extra grote golfparaplu is dat hij niet windproof is. Dat betekent dat hij niet getest is voor harde windstoten. Maar maak je geen zorgen. Deze modieuze golfparaplu kan echt wel tegen een stootje. Als je ervan houdt om samen met iemand te golfen kun je ook met z’n tweeën onder de golfparaplu staan. De golfparaplu is hier immers groot genoeg voor. Deze golfparaplu is in drie verschillende uitvoeringen te bestellen:
Falcone automatische golfparaplu – blauw
Falcone automatische golfparaplu – wit
Falcone automatische golfparaplu – zwart

Falcone automatische golfparaplu – wit

Falcone luxe golfparaplu

Uitstekende kwaliteit, pure klasse en een stijlvol uiterlijk. Deze drie kenmerken zitten verweven in het dna van deze golfparaplu. Ten eerste ziet deze golfparaplu er gewoon mooi uit. Het doek is gemaakt van 210T polyester pongee. Dat gecombineerd met het glasfiber frame zorgt ervoor dat deze paraplu extra sterk is. De golfparaplu is stormbestendig en heeft een diameter van 130 centimeter. Je kunt deze golfparaplu daarom ook wel XXL of extra extra large noemen. De binnenkant van de golfparaplu heeft een oranje glasfiber frame. De overlappende panelen op het doek zorgen ervoor dat de wind kan worden afgevoerd. Dit heeft als voordeel dat de wind er niet goed onder kan komen, en je de paraplu ziet wegvliegen. Open deze golfparaplu automatisch door op de knop te drukken. De echte professionals op de golfbaan kunnen zelfs nog een persoonlijk tintje aan de golfparaplu toevoegen. Aan de onderkant van het handvat zit namelijk een kleine opening. In deze opening kun je gemakkelijk een doming toevoegen. Naast de golfbaan is deze paraplu ook gewoon geschikt voor op straat. Wil je de golfparaplu kopen, dan kun je kiezen uit de kleuren blauw, rood en zwart.

Falcone luxe golfparaplu – blauw

Falcone XXL windproof golfparaplu

We hebben net al een aantal mooie golfparaplu’s behandeld. De vierde golfparaplu in dit rijtje is de Falcone XXL windproof golfparaplu. Deze golfparaplu is de grootste paraplu in dit rijtje. De diameter van het doek is wel 140 centimeter. Daarnaast is deze golfparaplu ook nog eens stormproof (windproof). De lengte van de stok is 109 centimeter. Hou het rubberen gecoat handvat makkelijk vast tijdens heftige weertypes. Wanneer het begint te stormen druk je gemakkelijk op het knopje. Vervolgens opent de golfparaplu zichzelf erg snel. Ga er alleen onder staan of met iemand anders. De golfparaplu is immers groot genoeg om gemakkelijk met z’n tweeën te schuilen voor de regen. Gebruik hem tijdens een potje golf, of op straat. Het is misschien wel een golfparaplu, maar je kunt hem ergens anders ook prima voor gebruiken. Het polyester pongee doek ziet er strak en luxueus uit en beschikt over 8 banen. Wil je deze golfparaplu bestellen, dan is de Falcone XXL windproof golfparaplu verkrijgbaar in de kleuren donkerblauw en zwart.

Falcone XXL windproof golfparaplu – blauw

Veel golfparaplu’s op 1 plek

Wij van Paraplu-point.nl verkopen veel verschillende paraplu’s zoals golfparaplu’s. Het ruime assortiment golfparaplu’s is te vinden op Paraplu-point.nl. Plaats jij je bestelling voor 18.00 uur ’s avonds, dan versturen wij dezelfde dag je pakket nog. Wil je een normale paraplu kopen, dan kan dat ook in onze webwinkel. Op werkdagen besteld, betekent meestal dat jij je favoriete paraplu de volgende dag al in huis hebt. Verzenden en retourneren is bij ons helemaal gratis. Heb je vragen, opmerkingen of wil je ons bellen voor advies? Onze medewerkers zitten iedere dag tussen 9.00 en 17.00 uur voor je klaar om vragen te beantwoorden. Dat is geen punt bij Paraplu-point.nl.

Heeft dit je geholpen?