Falcone Stormparaplu XXL voor tijdens het golfen of wandelen

Wie van golf houdt, houdt vaak ook van een mooie groene en strak gemaaide golfbaan. Een golfbaan kan zo mooi groen worden doordat het veel regent. Gelukkig is dat in Nederland vaak het geval. Ons klimaat is bijna perfect voor zo’n mooie groene grasmat. Het nadeel is echter dat je liever niet tijdens een regenbui gaat golfen. Daarom kun je maar beter een golfparaplu kopen, zodat jouw uitrusting helemaal compleet is. In dit artikel laten we je een golfparaplu zien die super groot is. Deze golfparaplu is van het merk Falcone en is extra groot en sterk. Ideaal om alleen of samen onder te schuilen tijdens een plensbui.

Super grote luxe golfparaplu die tegen wind kan

De Falcone Stormparaplu XXL is gemaakt om te dragen tijdens het golfen. De diameter (of spanwijdte) van het doek is maar liefst 140 centimeter. Dat is een stuk groter dan bij normale paraplu’s. Dit is écht handig want niet alleen jij moet droog blijven, maar ook je golfspullen in je golftrolley. Veel golfers zijn voorzien van een golftrolley met een parapluhouder die erop vast is gemonteerd. Belangrijk is dan altijd om te kijken of de golfparaplu in de houder past. Omdat wij veel vragen hebben gekregen over de breedte van het handvat van de golfparaplu gaan wij jou de afmetingen hier geven. De Falcone Stormparaplu XXL heeft een handvat dat 4.8 centimeter breed is. Check dus even of dat gaat passen in je houder.

Dubbellaags winddoorlatend doek

Zoals je op de onderstaande afbeelding kunt zien is de grote golfparaplu voorzien van een dubbellaags doek. Dit doek heeft dus tussenschotten waar de wind eenvoudig tussendoor kan waaien. Hierdoor kan de wind niet teveel grip krijgen op de golfparaplu en is deze dus win doorlatend. Je kent vast het het moment dat een paraplu binnenstebuiten klapt en kapot gaat. Door dit speciale doek is dat minder goed mogelijk.

golfparaplu-kopen

Reflecterende strip

Wat je ook kunt zien is dat het doek van deze Falcone XXL paraplu beschikt over een lichte strip. Deze strip is reflecterend en is goed te zien in het donker. Schijn er met een licht op, en het doek van de paraplu zal goed zichtbaar zijn. Dit zorgt voor een stukje veiligheid wanneer je aan het wandelen bent. Naast golfen is deze mega golfparaplu natuurlijk ook te gebruiken wanneer je alleen of met z’n tweeën aan het wandelen bent of de hond uitlaat.

Sterk, stevig en robuust

De Falcone Stormparaplu XXL is een échte sterke, stevige en robuuste golfparaplu die je in het dagelijkse leven ook prima kunt gebruiken. Let wel op dat de paraplu best zwaar kan zijn wanneer je deze voor een lange tijd moet vasthouden. Door zijn grote spanwijdte, sterke design en lange stok kan het best lastig zijn om deze golfparaplu urenlang vast te houden. Mocht je de paraplu willen gebruiken voor je golftrolley, of heb je een goede houder dan is dat natuurlijk niet zo’n probleem. Mocht de paraplu toch uit je handen vallen, dan is dat ook niet zo’n ramp. De superstevige golfparaplu kan zeker wel tegen een stootje.

Kies je favoriete kleur

Ben je overtuigd maar twijfel je nog over de kleur? Deze stormbestendige golfparaplu is verkrijgbaar in de kleuren zwart en donkerblauw.

Ontvang 5 euro korting op je aankoop!

Ben je van plan deze prachtige golfparaplu te kopen, maar wil je 5 euro korting scoren op dit product? Druk op de deelknop en deel dit artikel op jouw Facebook, Twitter, LinkedIn of Pinterest pagina. Stuur vervolgens een mailtje naar info@paraplu-point.nl en noem je gebruikersnaam.

Wij zullen je dan zo snel mogelijk jouw persoonlijke kortingscode toesturen. Bestel je op werkdagen voor 18.00? Dan ontvang jij je paraplu waarschijnlijk de volgende dag al.

Vragen of opmerkingen?

Vond je dit artikel leuk of heb je vragen over het artikel of het product? Of wil je deze robuuste en reusachtige paraplu kopen? Neem eens kijkje in het assortiment van Paraplu-point.nl of laat je adviseren door één van onze medewerkers. Onze paraplu specialisten zitten iedere werkdag tussen 9.00 en 17.00 uur klaar om jouw vragen te beantwoorden over paraplu’s en regenkleding. Je kunt ons bereiken op 085 1118866.

Heeft dit je geholpen?