Een videodeurbel zonder terugkerende kosten

Wil jij een nieuwe deurbel ophangen bij je voordeur? En het liefst een videodeurbel? Dan wil je eentje die goed werkt. Ook wil je niet teveel geld betalen. Gelukkig zijn er videodeurbellen die je voor minder dan 100 euro al kan kopen. Maar let op! Goedkoop is soms duurkoop. Dat komt omdat sommige merken videodeurbellen werken met zogenaamde maandelijkse abonnementen. Op die manier ben je op lange termijn toch weer veel geld kwijt. Waarom vragen bepaalde merken eigenlijk abonnementskosten voor het gebruik van de deurbel? Een goed voorbeeld van een deurbel met abonnementskosten is de Ring videodeurbel.

video-deurbel-kopen

Wat is het nut van een abonnement?

Je vraagt je af waarom Ring en trouwens ook genoeg andere merken maandelijkse kosten rekenen voor het gebruik van de deurbel. Het lijkt in eerste instantie onzinnig, maar er zijn een aantal goede redenen voor te verzinnen. De eerste reden is dat de videobeelden die worden opgeslagen ook beveiligd moeten worden. Vanwege jouw privacy en die van de buren is het best handig dat een merk zoals Ring investeert in de beveiliging van deze opslag.

Ik wil zelf beelden veilig opslaan zonder abonnement

Het alternatief voor een slimme deurbel met abonnement is eentje zonder abonnement. Vaak zijn deze slimme deurbellen voorzien van een SD-kaartslot. De beelden worden dus opgeslagen op een SD-kaartje. Hierdoor ben je hackers te slim af. Let er wel op waar het SD-kaartslotje zich bevindt. Koop jij een slimme deurbel met een extra ontvanger? In dat geval zou het SD-kaartslot in de ontvanger moeten zitten. De ontvanger leg je immers binnen neer en niet buiten. Hierdoor kunnen dieven of vandalen niet het SD-kaartje meenemen en zijn je beelden dus veilig opgeslagen. Vergeet niet af en toe de beelden te verwijderen zodat er weer nieuwe beelden kunnen worden opgenomen.

Een videodeurbel met eigen ontvanger

Een slimme videodeurbel met een eigen gong heeft een paar voordelen. Natuurlijk zijn de beelden op deze manier veilig opgeslagen achter slot en grendel. Je hoeft geen clouddienst te gebruiken die vaak ook nog eens geld kost. Een ander voordeel van een eigen ontvanger is dat deze rinkelt wanneer iemand aanbelt. Klinkt vrij normaal voor een ontvanger, toch? Maar vergeet niet dat slimme deurbellen soms alleen met een applicatie voor je smartphone, tablet of pc werken. Is de batterij van je mobiel dan eventjes leeg? Dan hoor je de bel niet. Een videodeurbel met een eigen gong is dan een oplossing.

Welke slimme deurbel moet ik kiezen?

Ben jij opzoek naar een geschikte videodeurbel voor thuis, maar kan je niet goed kiezen? Wil je persoonlijk advies of heb je simpelweg vragen die je wilt stellen aan een echte deurbelexpert? Kijk eens rustig rond in onze webwinkel of laat je informeren door één van onze deurbelexperts. Zij zitten iedere werkdag voor je klaar en geven je graag persoonlijk advies. Bovendien ben je niets verplicht, en maken ze graag een praatje met je. Liever een normale deurbel kopen? Het assortiment deurbellen in onze webwinkel is groot. Of je nou opzoek bent naar een bedrade deurbel of intercom deurbel. Alle deurbellen worden uit eigen voorraad geleverd en zijn meestal binnen een dag geleverd.

Heeft dit je geholpen?