Een hygiënische deurbel zonder de beldrukker aan te raken

Hoe vies is het eigenlijk dat wij mensen alles aanraken met onze vingers. Wanneer je in een rijdende stadsbus staat moet jij jezelf vasthouden aan een stang of ander object waar iedereen met z’n handen aan gezeten heeft. Vroeger dacht je daar natuurlijk veel minder over na, maar sinds covid-19 pandemie kijken we er net iets anders naar. Onze drang om bewuster met hygiëne om te gaan is gegroeid. Handen wassen, in de ellenboog hoesten en afstand houden zit bijna al helemaal in ons systeem.

We hopen dat corona op z’n eind zal lopen, maar helemaal weggaan zal het virus misschien wel niet. Veel mensen zullen teruggaan naar de tijd voordat corona bestond. Voor andere mensen blijft het opletten, want zij kampen misschien wel met een zwakke gezondheid. Een goede hygiëne blijft voor hen dus nog steeds van groot belang.

Veilige hygiënische deurbel met zwaaiknop

Sommige dingen worden extreem veel aangeraakt door mensen. Een voorwerp wat echt vaak wordt aangeraakt is een knop van een deurbel. Deze beldrukker, ook wel deurdrukker genoemd wordt ingedrukt door iedereen die bij je aanbelt. De pakketbezorger, de buurman, de collecteloper en de schoolkinderen die postzegels verkopen. Geen van hen zal even handen wassen voordat ze het knopje indrukken. Iemand met een verminderde weerstand, bijvoorbeeld door een ziekte zal liever niet de beldrukker indrukken. Een touchfree deurbel zou ideaal zijn voor deze groep mensen. Door de hand langs het apparaatje te zwaaien zal de deurbel binnen gaan rinkelen.

De Byron DBY-23441 touchfree deurbelset met zwaaisensor

Minder verspreiding van bacteriën en virussen

Gelukkig hebben fabrikanten van deurbellen hierover nagedacht. Het deurbelmerk Byron bijvoorbeeld. Zij hebben een draadloze deurbel ontwikkeld waarbij je niet de beldrukker hoeft in te drukken. Het alternatief is dat je met je hand langs het knopje zwaait. Hierdoor zal de beldrukker een signaaltje sturen naar de ontvanger(s) binnenshuis. De bewoner van het huis zal hierdoor weten dat jij voor de deur staat.

Voor mensen die niet meteen begrijpen hoe het werkt is er nog steeds de mogelijkheid de knop in te drukken.

Zwaai met je hand langs de beldrukker en laat de deurbel binnen rinkelen

Byron DBY-23441 draadloze deurbel

Wat kan deze draadloze deurbel nou precies? Deze Byron deurbel is allereerst draadloos te gebruiken met een maximale afstand van 100 meter tussen de beldrukker en de ontvanger. Je kunt kiezen tussen 60 belmelodieën en het volume is in te stellen op 3 niveaus. De ontvanger werkt op netstroom (stopcontact) en heeft een maximaal volume van 85 decibel. Natuurlijk is de beldrukker weersbestendig en kan hij goed tegen waterdruppels en regen. De beldrukker wordt gevoed door een batterij of door een 8 Volt aansluiting.

Meer informatie of direct bestellen

Wil je meer informatie over deze bovenstaande draadloze DBY-23441 deurbel? Ga naar onze webwinkel. Kijk rustig rond of stel een vraag aan één van onze deurbelexperts. Zij kunnen je helpen bij het maken van een goede keuze. Ook geven zij jou graag persoonlijk advies wanneer jij er even niet uitkomt. Liever een andere deurbel kopen? Alle deurbellen binnen onze webwinkel hebben we voor jou op voorraad. Zo heb jij snel jouw favoriete deurbel in huis!

Heeft dit je geholpen?