Een draadloze en betaalbare audio deurintercom voor thuis

Ben jij opzoek naar een nieuwe draadloze en betaalbare audio intercom deurbel voor thuis? De M-E ADF-210 is dan misschien wel iets voor jou. Wanneer je aan een intercom denkt, dan denk je al gauw aan een moeilijk te installeren apparaat. De ouderwetse intercom systemen die de meeste mensen kennen zijn voor een leek bijna niet te installeren. Dit zijn de inbouw intercoms die je vaak ziet bij appartementencomplexen of kantoorgebouwen. Je praat via de ingebouwde microfoon direct met de bewoner(s) van het huis of appartement. Hoe handig zou het zijn dat er een simpele, maar goed werkende intercom deurbel bestaat voor thuis, zonder moeilijke installatie en bovendien betaalbaar. Ben jij hiernaar opzoek en wil je zo’n intercom kopen? Lees dan even verder.

Een deurintercom zonder kabel voor een normaal huis

De deurintercom die jij misschien zoekt is de M-E ADF-210 draadloze audio intercom deurbel. Een hele mond vol. Maar wat kan het apparaat precies? Deze intercom heeft een aantal handige functies. De set bestaat uit een binnenstation en een buitenstation. Daarnaast krijg je een meegeleverde adapter die het binnenstation van stroom voorziet.

Het binnenstation, met ingebouwde microon en speaker voor een live-gesprek met de bezoeker

Het buitenstation is met een wandhouder vast te maken aan een vlakke wand of muur. Deze buitenunit heeft een blauwverlichte beldrukknop. Hierdoor ziet de bezoeker goed waar hij/zij moet drukken om aan te bellen. De ingebouwde microfoon geeft de mogelijkheid te praten met de bewoner(s) van het huis. Ook is er nog plaats voor een naambordje van bijvoorbeeld een achternaam of bedrijfsnaam. Het enige wat je hoeft te doen is het apparaatje te voorzien van 3 AAA batterijen. En natuurlijk hang je hem op. Maak je liever gebruik van oude 2-aderige bedrading? Dat kan ook!

Het buitenstation beschikt over blauwe ledverlichting, een belknop en ruimte voor je naamplaatje

Het binnenstation of ontvanger is het apparaat wat je ergens in of rondom je huis neerlegt. Deze beschikt net als de buitenunit over een ingebouwde microfoon en kleine speaker. Je kunt dus letterlijk een gesprek voeren met diegene die bij je aanbelt. Voor de ontvanger heb je adapter nodig die wordt meegestuurd. Je kunt natuurlijk het volume instellen en kiezen uit 16 vrolijke beltonen. Heb jij vaak een koptelefoon op of oordoppen in en luister jij dan naar je favoriete podcast? Door het knipperende blauwe led-licht hoor je niet alleen dat iemand aanbelt, maar zie je ook dat iemand voor je deur staat. Zo kun jij zorgeloos blijven genieten van muziek en video’s.

Andere voordelen van deze deurtelefoon intercom

Deze intercom van het merk Modern Electronics is natuurlijk draadloos. Het maximale draadloze bereik tussen het binnen- en buitenstation is maar liefst 100 meter. Doordat de ontvanger draagbaar is, kun je hem ook meenemen naar zolder of zelfs naar je tuinhuisje. Zolang er een stopcontact aanwezig is kun jij horen dat de deurbel gaat.

Een ander voordeel van deze intercom zonder kabel is dat het over een gecodeerd signaal beschikt. Hierdoor kent deze deurintercom bijna geen storingen. Erg handig, want dit probleem doet zich normaal gesproken vaak voor bij normale deurbellen en draadloze intercom systemen. De reden voor storingen is dat buren vaak op dezelfde frequentie zitten met hun deurbel. Deze intercom heeft geen DECT-verbinding maar een 868 Mhz radiofrequentie, in plaats van de gangbare 433 Mhz frequentie.

Doordat deze audio intercom set makkelijk te installeren is, is deze geschikt voor normale woningen. Je hoeft je ook geen zorgen te maken over je privacy of over de opslag van videobeelden, want deze intercom heeft geen camera en werkt alleen met geluid.

Qua prijs hoef je het niet te laten, want voor zo’n 79,99 heb je deze goedkope audio intercom deurbel al in huis. Dat is erg voordelig, want normale en ouderwetse intercom systemen kosten vaak honderden euro’s. Benieuwd naar de exacte specificaties van deze intercom? Kijk snel in onze webwinkel. Wil je een normale deurbel kopen? Wij van Deurbellen.shop hebben een ruim assortiment deurbellen voor jou op voorraad.

Heeft dit je geholpen?