Een deurbel speciaal voor een duplexwoning (2 gezinswoning)

Wat is een geschikte deurbel voor een duplexwoning? Dus voor meerdere appartementen, verdiepingen, etages of kamers. En wat houdt dit precies in?

Dit houdt in dat er bijvoorbeeld 2, 3 of 4 ontvangers zijn maar dan ook 2, 3 of 4 beldrukkers. Speciaal voor appartementen is dit een ideale deurbel. Bij de voordeur hangen een apparaat met meerdere beldrukknoppen. Door deze knoppen te voorzien van verschillende naamplaatjes weet een bezoeker specifiek bij wie hij aanbelt. Op deze beldrukkers staan dan vaak achternamen of bedrijfsnamen. Druk je een knop in, dan gaat alleen de bel bij diegene die je wilt spreken. De rest van de bewoners krijgen geen melodie te horen.

De M-E BELL-232 draadloze deurbel met 2 ontvangers

De M-E BELL-232 draadloze deurbel met 2 ontvangers is een voorbeeld van een deurbel met twee knoppen en twee ontvangers. Deze Modern Electronics deurbel beschikt over verschillende naambordjes. De deurbel werkt op batterijen. Op de ontvangers zitten ook ledlampen. Deze gaan knipperen wanneer er wordt aangebeld. Je hebt keuze uit de kleuren groen, rood en blauw. Daarnaast kun je kiezen uit 8 verschillende melodieën. De afstand die tussen de beldrukker en ontvanger is maximaal 200 meter. Dit is dan wel zonder obstakels of muren. De set kun je uitbreiden tot 3 of meerdere beldrukkers. Naast de 4 beldrukkers kun je tot een onbeperkte hoeveelheid ontvangers op dit apparaat aansluiten.

De Elro DV477W4 bedrade intercom deurbel met camera en 4 schermen

Deze is ook ideaal voor jou appartement. Dit is ook weer een deurbel met 4 verschillende makkelijk verwisselbare en verlichte naambordjes. Wanneer je op de gekozen naam drukt krijgt alleen de ontvanger van wie de naam is een signaal binnen. Zo krijg je geen verwarring. Wat je bij deze deurbel extra hebt is een camera met microfoon. Hierdoor kun je gemakkelijk communiceren met diegene die voor je deur staat. De binnenschermen hebben een 7 inch scherm (18 centimeter). De camera heeft een kijkhoek van 60 graden. Filmen in het donker is mogelijk dankzij de ingebouwde infrarood led-lichten. Dit is echter wel tot een afstand van ongeveer 2 meter. Je kan de videoschermen binnen makkelijk aansluiten en ophangen doormiddel van de meegeleverde bevestigingsbeugels. Daarnaast heb je nog keuze uit 16 verschillende melodieën. Naast deze functies kun je een slot installeren waarmee je de deur automatisch kunt openen. De unit die buiten hangt is volledig waterdicht. De regenkap biedt extra bescherming voor de buitenunit.

Ik wil alle deurbellen zelf bekijken

Wil je meer informatie over deze of over andere deurbellen? Neem dan een kijkje in onze webwinkel. Wij hebben een ruim aanbod deurbellen en bijna allemaal zelf op voorraad. Alleen zo kunnen wij de beste service bieden en bestellingen snel versturen. Naast deurbellen hebben wij ook bedrade deurbellen, draadloze deurbellen, intercom deurbellen en slimme deurbellen. Heb je vragen of wil je gratis advies van een echte deurbelexpert? Neem contact op met onze klantenservice. Onze mensen zijn iedere werkdag bereikbaar tussen 9.00 en 17.00 uur. Ze vertellen je graag meer over deze apparaten.

Voorbeelden van deurbellen met meerdere beldrukkers/ontvangers

Deurbel met 2 beldrukkers en 2 ontvangers (klik op de afbeelding om naar het product te gaan!)
Voorbeeld van een deurbel voor 3 etages, verdiepingen of personen (klik op de afbeelding om het product te bekijken!)
Deze audio deurbel beschikt over 4 ontvangers. Door de intercom functie kun je live praten met je bezoekers (klik op de afbeelding om naar het product te gaan!)

Heeft dit je geholpen?