Deurbel met een persoonlijke RFID-tag om deuren te openen

Wanneer je een huis hebt wil je graag dat mensen bij je kunnen aanbellen. Het kan ook zo zijn dat je liever eerst ziet wie voor je deur staat voordat je de deur opent. In dat geval kan een deurbel met camera een goede oplossing zijn. Videodeurbellen zorgen voor veiligheid in en rond je huis. Wanneer je met meerdere mensen in huis woont kan het ook best handig zijn dat je de deur opent met behulp van een RFID-(radiofrequentie identificatie)tag. Deze tag of druppel maak je vast aan een sleutelbos. Je houdt simpelweg de druppel voor de deurbel. Vervolgens zal de deur automatisch openen. In dit artikel leg ik je uit hoe zo’n speciale deurbel met camera werkt en wat de eigenschappen en voordelen hiervan zijn. Ook verklap ik welke deurbel met camera een √©chte aanrader is!

Hoe werkt een RFID-tag?

Een RFID-tag betekent dus radiofrequentie identificatie. Meestal worden deze kleine druppeltjes gebruikt voor zakelijke doeleinden. Veel werknemers van bedrijven gebruiken tags om bijvoorbeeld een deur of poort te openen. Op deze manier krijgt het personeel toegang tot bijvoorbeeld het terrein van het bedrijf. Een RFID-tag kan gekoppeld worden aan een persoon. Wil je een deurbel kopen met een camera en een druppeltag, dan is het belangrijk dat je goed nagaat of je alle benodigdheden hebt. Ten eerste heb je natuurlijk de videodeurbel nodig waarbij tags worden meegeleverd. Daarnaast moet je beschikken over een elektrische deuropener. Deze deuropener bevestig je aan een deur, poort of toegangshek. Je koppelt de elektrische deuropener vervolgens met je deurbel. Het voordeel van zo’n speciale deurbel is dat je in principe geen sleutel meer nodig hebt om een deur, poort of hek te openen.

Houd de druppel voor de beldrukker, en de deur zal automatisch openen.

Extra druppels deurbel bestellen?

Gebruik je de deurbel met camera voor thuis of voor het werk, en heb je extra veel tags nodig? In dat geval is het nodig om extra tags bij te kopen. Bekijk de categorie onderdelen en accessoires van de deurbel shop. Daar staan extra tags die je kunt aansluiten op je bestaande videodeurbel.

Byron DIC-24112 Bedrade video deurbel

Inmiddels weet je wat een RFID-tag is en hoe je deze kunt gebruiken. Wil je een goede en betrouwbare deurbel met camera kopen die je kunt gebruiken in combinatie met deze tags? De Byron DIC-24112 Bedrade video deurbel is dan een mooi apparaat voor jouw huis, appartement of kantoorpand. Deze deurbel wordt geleverd met videodeurbel, binnen scherm en RFID-tags. Het binnen scherm is erg dun (2 centimeter). Je hangt deze eenvoudig op aan de muur in je hal. Wanneer iemand bij je aanbelt kun je communiceren door live met de bezoeker te praten. Door de nachtkijkfunctie zie je ook wie aanbelt wanneer het nacht is. Het nachtzicht reikt tot wel 1,5 meter door de infrarood camera.

Byron DIC-24112 Bedrade video deurbel

Mocht je meerdere schermen willen hebben, dan kun je deze bijbestellen. Misschien ben je vaak op zolder aan het hobbyen of werk je veel in je schuur. Hang daar ook een extra binnen scherm op. Hierdoor mis je nooit meer een belangrijk pakketje of een leuk bezoekje van een vriend of vriendin. Deze monitor is 7 inch groot en heeft een touchscreen scherm dat ook foto’s en video’s kan opnemen in 1280 x 720 HD resolutie. Al deze opnames zijn op te slaan op een micro-SD kaartje.

Installeer de Byron DIC-24112 Bedrade video deurbel

De buitenunit van de Byron DIC-24112 Bedrade video deurbel sluit je aan op een 2-draads bedrading. De meeste oude deurbellen werken al op dit systeem. Koppel je oude deurbel dus voorzichtig van deze bedrading, en sluit vervolgens je nieuwe deurbel hier weer op aan. Dat bespaard je een hoop gedoe met het trekken van een kabel. In het filmpje hieronder zie je hoe je de Byron DIC-24112 Bedrade video deurbel installeert.

Ben je benieuwd geworden naar alle deurbellen van Deurbellen.shop?

Opzoek naar een nieuwe deurbel? Liever eentje met een camera of met extra schermen? Deurbellen.shop heeft het allemaal in huis! Ons team van deurbel specialisten zit bovendien iedere werkdag klaar om al jouw vragen te beantwoorden over verschillende deurbellen. Hierdoor kun jij de beste keuze maken. Neem dus een kijkje in onze webwinkel! Bestel je op werkdagen voor 18.00 uur? Wij verzenden diezelfde dag nog je bestelling. Vaak ontvang je de volgende dag al je favoriete deurbel.

Heeft dit je geholpen?