De beste stormparaplu van 2021 (met kortingscode)

Stormparaplu’s draag je zoals je al verwachte in een storm of zware regenbui. Een stormparaplu kopen hoef je écht niet alleen maar te doen omdat het keihard waait. Veel mensen kiezen voor stormparaplu’s, omdat ze erg stevig zijn. Je hebt vast wel eens meegemaakt dat een paraplu snel kapot ging of binnenstebuiten klapte. Dat zal met de stormparaplu niet snel gebeuren. De makers van stormparaplu’s zorgen ervoor dat alle materialen gemaakt zijn om tegen een stootje te kunnen.

In dit artikel laten wij van Shopping Point de beste stormparaplu zien. Hierdoor kun jij veilig en droog over straat lopen. Ook met windsnelheden tot wel 100 kilometer per uur! En oh ja, we hebben ook nog een leuke kortingscode voor je.

Waarvan is een stormparaplu gemaakt?

Zoals we net al vertelden zijn stormparaplu’s gemaakt van stevige materialen, zodat de paraplu lang goed blijft. Bijna alle stormparaplu’s hebben een doek dat gemaakt is van polyester. Polyester is van zichzelf vrij sterk. Het frame van een stormparaplu is vaak gemaakt van glassfiber. Glassfiber is een ander woord voor ”glasvezel versterkt kunststof” oftewel GVK. Eigenlijk is dit een samenvoeging van twee andere materialen, namelijk glasvezel en polyesterhars. Glassfiber is zo belangrijk voor paraplu’s en stormparaplu’s omdat het zo sterk en licht is. Bovendien kan dit materiaal eenvoudig is allerlei vormen worden gemaakt. Daardoor kan het voor veel producten worden gebruikt. Misschien wist je het niet, maar helikopterwieken zijn ook gemaakt van glassfiber.

Aluminium is een materiaalsoort dat ook veel wordt gebruikt in verschillende stevige paraplu’s, zoals stormparaplu’s.

En dan het handvat. Het handvat van een stormparaplu moet vaak ook stevig zijn. De grip van het handvat is hierbij ook belangrijk. Je wilt immers niet dat een stormparaplu zomaar uit je handen wordt gerukt door de wind. Sommige paraplu’s hebben zelfs vierkante handvatten. Hierdoor heb je nog meer grip dan je normaal gesproken hebt. Tip! Houdt altijd je stormparaplu met twee handen vast in een zware regenbui. Je wilt hem immers niet verliezen.

De top 4 stormparaplu’s van dit moment

En dan gaan we nu naar de samengestelde top 4 stormparaplu’s van dit moment. We beginnen bij nummer 4 en gaan langzaam maar zeker naar de beste windproof stormparaplu van dit moment (2021). Nummer 4!

4. Impliva aerodynamische stormparaplu tot 85 km/h – donkerblauw met stippen

Nummer 4 in dit rijtje is de Impliva aerodynamische stormparaplu tot 85 km/h – donkerblauw met stippen. Deze stijlvolle stormparaplu is erg mooi en is erg stevig en betrouwbaar. Deze stormparaplu met stippen is speciaal gemaakt om jouw in stijl door een storm te loodsen. Het grote voordeel van deze stormparaplu is dat hij erg mooi is. Het nadeel van deze stormparaplu is dat het maar windsnelheden van 85 kilometer per uur aankan. Natuurlijk is dat nog steeds een heleboel, maar net iets minder dan de andere stormparaplu´s. Deze stormparaplu heeft een comfortabel handvat, maar niet opvouwbaar.

3. STORMini stormparaplu´s

STORMini is speciale uitvoering stormparaplu die je erg makkelijk overal mee naartoe neemt. Dat hij zo makkelijk is mee te nemen, komt doordat deze speciale stormparaplu extra licht en klein is. Ook is deze STORMini stormparaplu opvouwbaar. De combinatie van klein, licht en opvouwbaar zorgt ervoor dat je hem zo meeneemt in je diepe jaszak of rugtas. Handig voor op reis of onderweg naar je werk of school. Een STORMini stormparaplu is dus écht een aanrader voor iemand die veel op pad is. Naast zijn compacte vorm is deze stormparaplu ook erg sterk, en bestand tegen behoorlijke windsnelheden. Met gemak trotseert deze stormparaplu windsnelheden van wel 80 kilometer per uur. Dit kunnen we met zekerheid zeggen, want deze stormparaplu’s zijn uitvoerig getest in een windtunnel. De fabrikant heeft ook echt nagedacht over een stevige en slimme vorm. De achterkant van deze stormparaplu’s zijn extra breed. Daardoor blijf je extra droog. Ook is de stormparaplu hierdoor aerodynamisch en glijd de wind er makkelijk weer vanaf. Het doek is gemaakt van polyester en het frame is van aluminium en glassfiber. Deze STORMini stormparaplu’s zijn verkrijgbaar in totaal 6 verschillende kleuren. Rood, wit, donkerblauw, lichtblauw, grijs en zwart.

2. STORMaxi stormparaplu tot 100 km/h

En dan gaan we naar nummer 2 van deze lijst. Op nummer 2 staat de STORMaxi stormparaplu tot 100 km/h. Deze stormparaplu is net wat beter dan nummer 3 van deze lijst. Dat komt doordat deze stormparaplu gewoon meer wind aankan. In plaats van windsnelheden tot 80 kilometer per uur, kan deze stormparaplu windsnelheden van wel 100 kilometer per uur aan. Oké, deze stormparaplu is niet opvouwbaar, maar hij doet het beter dan zijn voorgangers. En de stormparaplu is niet alleen sterker, hij is ook net wat mooier. Het doek is zwart gekleurd, maar heeft een paar mooie felle kleuren aan de binnenkant. De baleinen (het geraamte) zijn gekleurd in het oranje, limegroen of paars. Daardoor heb je net dat favoriete tintje dat je graag wilt. Voor ieder wat wils! Deze mooie stormparaplu wordt geleverd met een hoesje. Daar kun je de stormparaplu in bewaren. Verder is hij 82 centimeter lang en heeft een diameter (spanwijdte) van wel 1 meter.

1. STORMaxi aerodynamische stormparaplu tot 100 km/h

We zullen er geen doekjes om winden. De beste stormparaplu op dit moment binnen ons assortiment is de STORMaxi aerodynamische stormparaplu tot 100 km/h. Deze stormparaplu heeft alles wat een stormparaplu écht nodig heeft. Nummer 1 en 2 van deze lijst ontlopen elkaar nauwelijks, maar we moesten toch een keuze maken. Ook deze stormparaplu is uitgebreid getest in een professionele windtunnel. Het duurzame materiaalgebruik is een belangrijke eigenschap. Het tv-programma KASSA heeft deze mooie stormparaplu ook geprezen door dit materiaalgebruik. De stormparaplu heeft 8 banen, een doek van polyester pongee en is handmatig te openen. Wanneer je hem gebruikt hebt, stop je hem terug het meegeleverde hoesje (foedraal). Ook deze paraplu heeft een brede achterkant, waardoor je goed droog blijft. Deze stormparaplu is verkrijgbaar in de kleuren rood, zilver, wit en grijs. De binnenkant van deze paraplu heeft een zwart frame. Helaas is deze stormparaplu niet opvouwbaar, maar juist daardoor kan hij zoveel wind aan!

Kortingscode voor stormparaplu’s

Wil je een stormparaplu kopen, of ben je benieuwd naar ons assortiment? Neem gewoon een kijkje in onze webwinkel en profiteer van een flinke korting! We hebben speciaal voor jou een kortingscode. Je krijgt eenmalig €5 korting op alle stormparaplu’s. Wees er snel bij! Bestel je voor 18.00 uur ’s avonds? Dan versturen wij jouw pakket dezelfde dag nog. Meestal heb je hem dan de volgende dag al in huis!

De kortingscode is: SIMPLY-THE-BEST

Heeft dit je geholpen?