De 10 leukste en schattigste kinderparaplu’s voor 2021 op een rijtje!

Een paraplu is al lang niet meer alleen om jezelf te beschermen tegen de regendruppels die uit de lucht vallen. Een paraplu kopen doe je ook omdat deze mooi is, en misschien wel goed past bij een kledingstuk. Zowel mannen als vrouwen hebben belang bij een goede paraplu. Maar ook kinderen hebben last van de regen en daarvoor zijn kinderparaplu’s in het leven geroepen. Wil je een kinderparaplu kopen, dan moet je even op een paar dingetjes letten. Veel kinderparaplu’s worden verkocht als kinderparaplu, maar blijken te groot of te zwaar te zijn voor een kind. Kleine kinderparaplu’s zijn makkelijker vast te houden door je kleintje, en vaak zijn deze paraplu’s ook erg schattig. Een opdruk van een beestje, of een printje van een dier zoals een koe of een varken zijn populair. In dit artikel besteden we aandacht aan de leukste kinderparaplu’s van 2021. Alle kinderparaplu’s die we bespreken zijn ook opgenomen in ons assortiment. We beginnen bij nummer 10!

10. Poezen paraplu Esschert Design

Op nummer 10 hebben we de poezen paraplu van Esschert Design gezet. Deze super leuke paraplu heeft een prachtig doek waar verschillende katten op te zien zijn. Op het eerste stuk doek zie je een grijze kat met strepen die nauwlettend voor zich uitkijkt. Op het tweede stuk zie je een rode kat staan met een witte borst. Deze lieve kat heeft prachtige groene oogjes en kijkt onschuldig voor zich uit. De derde kater is een stoere kat. Deze poes is zwart een heeft een mooie witte borst. Deze zwarte kat ligt lekker in het gras. Door de vlekjes op zijn gezicht ziet deze poes er nogal beestachtig stoer uit. Op de derde afbeelding staan twee jonge poesjes die nieuwsgierig de dierenwereld verkennen. Eén van de twee katjes ziet waarschijnlijk een vogeltje vliegen, en de andere kijkt recht in de fotocamera. Al met al is dit een leuke paraplu voor de échte kattenliefhebber. Naast de schattig en leuke opdruk van poezen is deze paraplu van Esschert Design ook gewoon goed en stevig. Aan kwaliteit doet dit regenscherm niet onder voor andere paraplu’s. Een mooie combinatie van leuk en praktisch is hierbij van toepassing. Wat ook mooi is, is de prijs. Voor maar amper 15 euro heb je deze fantastisch grappige paraplu morgen waarschijnlijk al in huis!

Poezen paraplu Esschert Design

9. Esschert Design kinderparaplu boerderijdieren – koe

De volgende in dit prachtige rijtje is de koeienparaplu van Esschert Design. Deze leuke kinderparaplu heeft een opdruk van een koe. De kinderparaplu heeft ongeveer twee opvallende kleuren in zich. Ten eerste zie je de koe die wit en zwart gekleurd is. Dat is niet heel bijzonder voor een koe. Daarnaast is deze kidsparaplu lichtblauw met lichtgroen gekleurd. Achter de koe zie je een strak blauwe lucht en een groene boom met bladeren. Deze groene kleur komt weer terug in het handvat. Het handvat heeft de vorm van een haak en is groen van kleur. Koeien zijn echt nieuwsgierige beesten en kunnen vaak goed overweg met mensen. Wist je bijvoorbeeld dat koeien houden van knuffelen? Misschien is dat de reden dat juist een koe op een kinderparaplu is gezet. Deze leuke kinderparaplu is erg licht van gewicht. Hierdoor kan een klein kind de paraplu goed vasthouden.

Esschert Design kinderparaplu boerderijdieren – koe

8. Esschert Design kinderparaplu boerderijdieren – varken

We blijven nog eventjes bij de boerderijdieren. Het varkentje is dit keer aan de beurt. Deze boerderijdieren paraplu heeft net zoals de vorige paraplu een groene kleur. Ook hierbij is het handvat groen en loopt het varken in het gras. De opdruk van het roze zwijntje met een krulstaartje is schattig en erg vrolijk. Niet voor niets dat K3 zong over de drie biggetjes. Deze groen en roze kinderparaplu heeft 8 banen en beschermt je kleintje goed tegen de regen.

Esschert Design kinderparaplu boerderijdieren – varken

7. Esschert Design kinderparaplu Afrika stokstaartje

We blijven bij de dierenparaplu’s, maar gaan van de boerderij door naar de savanne van Afrika. De Esschert Design kinderparaplu Afrika stokstaartje. Op de savanne vinden we de Afrikaanse stokstaartjes. Deze kinderparaplu heeft 8 banen en er staan twee kleine vriendjes op afgebeeld. 2 stokstaartjes staan rechtop, en kijken aandachtig voor zich uit. Stokstaartjes worden stokstaartjes genoemd omdat ze hun staart gebruiken op rechtop te kunnen staan. De paraplu is lichtbruin of beige gekleurd. Het handvat van de kinderparaplu is lichtbruin. Voor kleintjes is deze paraplu wederom goed vast te houden. Dat komt omdat deze paraplu licht is. Bestel je de Afrika paraplu met stokstaartjes voor 18.00 uur ’s avonds op Paraplu-point.nl, dan ontvang je hem meestal de volgende werkdag al. Je betaald ook niet eens verzendkosten!

Esschert Design kinderparaplu Afrika stokstaartje

6. Opvouwbare paraplu Panda van Esschert Design

Van Afrika gaan we verder naar Azië! De panda is zeer geliefd in bijvoorbeeld China. Vaak worden panda’s cadeau gegeven uit blijk van vriendschap. Misschien is daarom de pandaparaplu wel een leuke cadeautip voor je neefje, nichtje, broertje of zusje. Panda’s zijn dieren die nogal lui van aard zijn. Het liefst kauwen ze de hele dag op een stuk bamboe. Voortplanten vinden panda’s vaak teveel moeite. Deze kinderparaplu met een pandabeer heeft een handvat in de vorm van een panda hoofd. Het hoofdje lacht vriendelijk en is makkelijk vast te houden door volwassenen en kinderen. De panda paraplu van Esschert Design is opvouwbaar. Daardoor kun je hem overal mee naartoe nemen. Het doek van de pandaparaplu heeft 8 banen en is zwart en wit gekleurd. De paraplu weegt net iets minder dan 400 gram en is daardoor niet zwaar.

Opvouwbare paraplu Panda van Esschert Design

5. Opvouwbare paraplu zwaan Esschert Design

De meeste kinderparaplu’s zijn dierenparaplu’s. Dieren zien er meestal schattig en verterend uit. De opvouwbare zwaan paraplu is niet zozeer erg schattig, maar wel leuk genoeg voor dit lijstje. Net zoals de pandaparaplu van nr.6 heeft deze paraplu een handvat in de vorm van een beest. In dit geval de zwaan. De zwaan heeft een witte kop, zwarte rand onder de ogen en een oranje snavel. Trek eens aan de kop van de zwaan. Hierdoor vouw je de opvouwbare paraplu uit. Vouw hem vervolgens droog weer op, en stop hem bijvoorbeeld in een diepe jaszak of tas. Deze paraplu is een echte lichtgewicht en geschikt voor zowel volwassenen als kinderen. Kijk het plaatje hieronder eens. Ik weet het bijna zeker. Je wilt deze paraplu kopen!

Opvouwbare paraplu zwaan Esschert Design

4. Paraplu pinguïn Esschert Design – zwart wit

Nr.4 is geen opvouwbare paraplu, maar heeft wel een gek handvat. Het handvat heeft een beetje een vorm van een haak. Een hoofd van een pinguïn is namelijk het handvat. Misschien vindt je dit heel gek, maar in de fantasiewereld van een kind is dit fantastisch! Je kunt een kind haast niet blijer maken met een gekke paraplu. En het mes snijd aan twee kanten. Je kleine zoontje of dochtertje blijft droog en vrolijk. Het nadeel van deze kinderparaplu is dat hij niet opvouwbaar is. Het voordeel van deze paraplu is dat je hem gewoon neer kunt zetten, zonder dat hij omvalt. Dat komt door de 3 pootjes aan de bovenkant van de paraplu. Dat is best bijzonder, want dit zien we vaak alleen bij een wandelstok paraplu (voor oudjes). Het doek van de paraplu is zwart en wit van kleur. De stok is zwart en de pootjes zijn oranje/geel. Met zijn 340 gram is ook deze paraplu zeer geschikt voor kids!

Paraplu pinguïn Esschert Design – zwart wit

3. Opvouwbare paraplu pinguïn Esschert Design – zwart wit

Nr.3 is heeft hetzelfde design als de nr.4. Een klein verschil is dat deze kinderparaplu opvouwbaar is. Ook heeft deze opvouwbare kinderparaplu een extra hoesje waar je de paraplu in kunt doen. Dit doe je natuurlijk nadat je de paraplu hebt opgevouwen. Wist je dat een pinguïn niet kan vliegen, maar wel een vogel is? Pinguïn kunnen wel heel goed zwemmen. Zorg ervoor dat jouw kleintje niet hoeft te zwemmen door een zware regenbui en koop een opvouwbare pinguïn paraplu!

Opvouwbare paraplu pinguïn Esschert Design – zwart wit

2. Opvouwbare paraplu flamingo van Esschert Design

En dan gauw naar nr.2 van dit vrolijke lijstje! Op nummer 2 hebben we de opvouwbare flamingoparaplu van Esschert Design staan. Deze vrolijke roze noot heeft een opvouwbaar mechanisme. Daardoor is dit vel gekleurde vriendje overal mee naartoe te nemen. Ook bij deze flamingo paraplu is het zo dat er een hoesje bij zit. Je kunt de opvouwbare paraplu droog in het hoesje doen. Daardoor beschadig je de paraplu niet zo snel. Deze roze paraplu heeft een handvat in de vorm van een flamingo. De doek is gemaakt van Polyester pongee, en is best stevig. Gebruik deze flamingo paraplu tegen vervelende regenbuien of geef deze paraplu cadeau aan een kind!

Opvouwbare paraplu flamingo van Esschert Design

1. Esschert Design strand kinderparaplu

En dan naar de nr.1 kinderparaplu van deze lijst. Neem je kids mee naar het strand en waai eventjes lekker uit met het gezin. Deze kinderparaplu is erg leuk, want er staan allerlei schelpen en zeediertjes op. Een schelp, slakkenhuis, zeester en ga zo maar verder. De kinderparaplu is erg licht en is lichtblauw. Het design is in de sfeer van een strand, en het handvat is ook blauw gekleurd. Deze kinderparaplu is niet alleen handig tegen de regen. Je kunt je kind ook dingetjes leren over de natuur. Leer je kind bijvoorbeeld wat de vormpjes betekenen en neem ze mee de natuur in. Dat is toch veel beter dan je kind laten spelen op een spelcomputer! Wil je als volwassene nou deze paraplu kopen, dan kan dat natuurlijk ook gewoon. Je bent tenslotte nooit te oud om er vrolijk bij te lopen.

Esschert Design strand kinderparaplu

Bekijk ons assortiment kinderparaplu’s!

Neem een kijkje in onze webshop en bekijk al onze kinderparaplu’s. We hebben er namelijk meer dan deze top 10. Bestel je een kinderparaplu voor 18.00 uur ’s avonds, dan mag je ervan uitgaan dat deze de volgende dag al wordt bezorgd! Wilt u een andere soort paraplu kopen, dan kan dat natuurlijk ook! Vragen? Neem gerust contact op met onze medewerkers. Ze zitten er speciaal voor u.

Heeft dit je geholpen?