Avidsen deurbel met natuurlijk bamboe design

We leven in een tijd dat iedereen graag z’n steentje wil bijdragen aan een betere wereld. Een wereld waarin we bewuster omgaan met materialen en producten. Een wereld waarin de producten die we gebruiken op een meer verantwoorde manier zijn gemaakt. Een deurbel is een mooi voorbeeld van zo’n product. Zonder dat we het doorhebben gebruiken we erg vaak een deurbel. En ga zelf maar na. Bijna ieder Nederlands of Belgisch huishouden heeft wel een deurbel hangen bij de voordeur. Vaak zijn dit bedrade deurbellen, maar draadloze deurbellen zijn inmiddels steeds populairder geworden. Wil jij een deurbel kopen én wil jij eentje die op een milieuvriendelijkere manier is gemaakt? Lees dan even verder.

Gemaakt van bamboe en gerecycled materiaal

Een deurbel is een deurbel, toch? Of bestaan er speciale deurbellen die ecologisch verantwoord zijn gemaakt? De Avidsen 102498 is een prachtig voorbeeld van zo’n ‘groene deurbel’. De voordelen stapelen zich op. Het eerste voordeel van deze deurbel is dat het gemaakt is van gerecycled plastic. De plug-in ontvanger beschikt over een bamboe design. Bamboe is uitermate geschikt voor duurzame producten. Bamboe groeit namelijk erg snel en is super sterk. Natuurlijk is de verpakking zelf ook op een duurzame manier gemaakt. Het karton is namelijk afkomstig uit duurzaam beheerde bossen.

De kinetische beldrukker met bamboe plug-in ontvanger

Nooit meer batterijen kopen of vervangen

Deze draadloze deurbel van Avidsen heeft een vrij nieuw technologisch snufje in zich. Het maakt z’n eigen energie, zodat jij nooit de batterijen van de beldrukker hoeft te vervangen. De mechanische techniek die hiervoor wordt gebruikt heet ‘kinetische energie’. Het werkt zo. Wanneer jij met je vinger de deurdrukker (belknop) indrukt, dan komt er een beetje energie vrij. Deze energie slaat het apparaat direct op. Omdat er iedere keer meer energie wordt opgewekt dan wordt gebruikt, laadt het apparaat zichzelf op. Geen lastige bedrading of schadelijke batterijen meer. Wist je dat de installatie een fluitje van een cent is? Steek de plug-in ontvanger in het stopcontact, hang de beldrukker op aan het kozijn of muur, en klaar is kees.

Modern design past in bijna ieder interieur

Het design is natuurlijk prachtig. Dat is eens wat anders dan een saaie en goedkope deurbel zoals we die gewend zijn. Een lust voor het oog en ook nog eens beter voor moeder natuur. Maar welke eigenschappen heeft het product? Want het mag er misschien leuk uitzien, maar het moet natuurlijk ook functioneel zijn.

De bamboe ontvanger zit in het stopcontact en gaat helemaal op in het interieur

De eerste belangrijke eigenschap is dat deze draadloze deurbel natuurlijk werkt zonder batterijen. De deurbel is volledig draadloos, waardoor je de ontvanger overal in of rondom je huis kunt plaatsen. Zolang er maar een stopcontact aanwezig is, want de ontvanger werkt op netstroom. Houdt bij het plaatsen van de ontvanger rekening met een draadloos bereik van 150 meter. Dat is voor een gemiddeld woonhuis trouwens ruim voldoende. Het draadloze bereik gaat via een 433 MHz radiofrequentie signaal.

En dan de beldrukker, ook wel deurdrukker of belknop genoemd. Deze is IP44-gecertificeerd, en dat betekent dat deze weersbestendig is. Hij kan zonder moeite goed tegen regendruppels. Boven het knopje is ruimte voor een naamplaatje, initialen of zelfs je bedrijfsnaam. In het donker is de knop eenvoudig te vinden voor bezoekers door de ingebouwde ledverlichting.

Ook niet onbelangrijk is natuurlijk de melodie. Kies één van de 32 geïnstalleerde melodieën. Zo zit er altijd wel een vrolijk deuntje voor jou tussen! Het volume is eenvoudig in te stellen op 3 standen.

Stel je favoriete melodie in en pas het volume eenvoudig aan

Bekijk de video review van onze deurbel expert

In deze video verteld onze deurbel expert William over de Avidsen 102498.

Luister vanaf minuut 3.55 alle melodieën.

Deze deurbel direct bestellen?

Vind jij dit een interessante deurbel en wil jij er meer over weten? Of wil je deze deurbel direct bestellen? Kijk dan eens in onze webwinkel. Naast deze deurbel van Avidsen hebben we ook een ruim assortiment andere deurbellen op voorraad. Van videodeurbellen tot intercom deurbellen. En kom jij er even niet uit? Praat dan met één van onze deurbelexperts. Zij zitten iedere werkdag voor je klaar, om al jouw vragen te beantwoorden.

Heeft dit je geholpen?