10 redenen om een slimme deurbel te bestellen

Ben jij opzoek naar een nieuwe deurbel? Maar twijfel jij erover een slimme deurbel aan te schaffen? In dit artikel geven wij jouw 10 redenen waarom jij een slimme deurbel moet kopen. We kunnen alvast verklappen dat de voordelen enorm zijn. Lees dus snel verder!

Een slimme deurbel heeft een camera

Een slimme deurbel is erg praktisch. Er zit namelijk een ingebouwde camera in. Je kunt dus zien wie er voor je deur staat of stond, altijd en overal. De meeste slimme deurbellen zijn verbonden met een app voor je smartphone, waardoor jij beelden kunt zien via de deurbel.

Communiceren met degene die aanbelt

Je kunt met de deurbel ook praten met degene die voor je deur staat. Je krijg via de app een pushmelding wanneer er iemand bij je aanbelt. Hierdoor kun je bijvoorbeeld je pakketbezorger vertellen waar of bij wie hij je bestelling kwijt kan.

Verbinden met een slim deurslot

Je kunt je slimme deurbel koppelen met je slimme deurslot. Stel, je wilt diegene die voor je deur staat binnenlaten. Via de app kun je dan automatisch de deur openen voor een bezoeker. Misschien wil jij je kind liever geen sleutel meegeven. Een slim deurslot is ontzettend handig, want je kunt met één druk op de knop de voor- of achterdeur openen. Zo kunnen ze ook geen sleutel kwijtraken.

Extra bewaking rondom huis

Omdat er in de deurbel een camera zit kun je altijd zien wie er voor je huis langsloopt. Zo ben je een stuk veiliger omdat je altijd kunt kijken of er iemand bijvoorbeeld wil inbreken of de tuin in loopt. Je kunt de beelden altijd terugkijken en live meekijken, ook als de deurbel drukker niet is ingedrukt.

Altijd en overal de bel horen

Je krijgt altijd een melding met geluid wanneer er aangebeld wordt. Stel, je bent aan de andere kant van je huis, in de tuin, bij de buren of op zolder. Door de melding via je smartphone of tablet je krijg altijd goed mee dat de bel gaat. Zo kun je altijd op tijd de deur openen en mis jij nooit meer een belangrijk pakketje.

Je hoeft niet altijd een telefoon bij je te hebben

Je hoeft niet altijd een telefoon bij de hand te hebben. Met de slimme deurbel kan je ook een extra ontvanger in de woonkamer plaatsen. Sommige merken deurbellen zoals Philips en Elro bieden de mogelijk draadloze ontvangers bij te bestellen. Plaats op verschillende plekken in huis deze ontvangers. Zo ben je nooit 100% afhankelijk van je mobieltje.

Nightvision

Met behulp van de Nightvision optie kan je zelf in de nacht goed zien wie er voor je deur staat. Met behulp van Nightvision wordt alles lichter gemaakt waardoor je alles goed en duidelijk op je telefoon kunt zien.

App voor je smartphone of tablet

Via de app die je met je telefoon kunt verbinden kun je live meekijken met wat er rondom je huis gebeurt. Vrijwel altijd zijn deze apps gratis.

Kwaliteit boven alles

De kwaliteit van de ingebouwde camera’s in deurbellen wordt steeds beter. Zo zijn er camera’s van 1080 pixels, maar zijn ze er nu ook al met HD-video kwaliteit.

Slimme deurbellen zijn goedkoop

Waar slimme deurbellen in het begin nog honderden euro’s kostten, zijn ze nog verkrijgbaar voor al minder dan honderd euro. Voor de prijs hoef je het dus niet te laten. Slimme deurbellen zijn tegenwoordig voor bijna iedereen betaalbaar.

Waar kan ik een slimme deurbel bestellen?

Slimme deurbellen zijn verkrijgbaar is veel bekende winkels. Wij van Deurbellen.shop zijn expert op het gebied van normale en slimme deurbellen. Ben je benieuwd naar ons aanbod? Neem eens een kijkje in onze webwinkel. Kom je er even niet uit of zie jij termen waar je niets van snapt? Neem contact op met onze klantenservice. Wij leggen je graag uit wat alles betekent. Dus wil je gratis deurbel advies? Bel ons of laat een mailtje achter!

Heeft dit je geholpen?